Uncategorized

Mereka percaya kami, anda bila lagi?

Alhamdulillah, berita baik ini sampai dalam bulan Zulhijjah 1439H. Juga, surat ini sampai ke tangan kami pada tarikh yang cukup cantik, 18.08.18.

Pengiktirafan yang tidak disangka-sangka ini menjadi penguat semangat kami untuk terus menjadi pengeluar aksesori sulam berasaskan Swarovski. Pastilah ia tidak datang tanpa sokongan semua Storyahlover dan wakil jualan kami (SYAD) yang sentiasa gigih. Terima kasih banyak atas sokongan semua, sejak dari awal syarikat ini ditubuhkan.

Terima kasih banyak. Teruskan menyokong kami, sayang semua banyak-banyak!

Uncategorized

PIN BUTTON – ISTIMEWA UNTUK PARA IBU

Pin button ni sesuai tak buat pakai sambil dukung anak?”

Ya, sesuai sangat. Sebab permukaannya tak tajam dan tidak berbucu. Jadi selamat untuk pipi gebu baby.

Cantik kan Pin Button by #storyah ni. Nampak gojes terus, dari jauh dah nampak kilauannya.

#TIPS jaga kerongsang 💌 Kalau nak kilat ni maintain, boleh bersihkan guna kain lembut atau tisu. Lagi baik, guna kain mikrofiber.

Kalau nak tahu, Pin Button ni,
🎁 Mesra baby
“Suka Pin Button sebab simple tapi elegan. Paling best sebab selamat untuk mak-mak yang dukung anak, Pin Button mesra pipi halus gebu baby.” – Zulaikha, Muar.

🎁 Boleh share dengan suami
“Pin Button yang paling best antara yang best, boleh share dengan my beloved hubby, dia pakai ngan shirt batik dia. Dah lama cari yang simple yet so gorgeous and at last found it.” – Elina Zainal, Kuala Lumpur.

Best kan? Anda nak fefeeling best macam mereka juga? Hubungi

http://www.wasap.my/+6011-15673645 sekarang.
http://www.wasap.my/+6011-15673645 sekarang.
http://www.wasap.my/+6011-15673645 sekarang.

#storyah
#pelengkapgayaanda
#hanyadistoryah