Uncategorized

#BROOCHTOBER STORYAH

Storyah #contest is back. Dah sedia nak menang hadiah menarik?

Senang sahaja, sebab memang bos tengah nak bagi #storyahlover hadiah ni.

Macam mana? Baca post ini sampai habis, kemudian sertai #broochtoberstoryah dan dapatkan peluang untuk menang hadiah mingguan serta hadiah utama.

Baik. Tema untuk minggu kedua, My Event’s Brooch.

Apa maksudnya?
Kami percaya, setiap orang tentu ada kerongsang istimewa yang hanya dikeluarkan untuk acara.

Contohnya, masa kenduri kahwin atau majlis-majlis keluarga dan pejabat, baru anda ambil kerongsang istimewa ini dari kotak dan kemaskan pada tudung. Kerongsang yang anak-anak pun tahu, jangan sekali-kali ambil dari laci mak.

Ada, kan?
Sekarang, baca langkah bawah ni baik-baik dan ikut.

1. Keluarkan kerongsang spesel tu.

2. Ambil gambar lawa-lawa. Sama ada kerongsang sahaja, atau selfie #ootd dengan brooch tu.

3. Lepas tu, kongsikan gambar di media sosial, set public.

4. Tag FB storyah / IG storyah dan dua rakan anda.

5. Ajak ramai-ramai like supaya peluang menang lebih tinggi.

Penyertaan dibuka sehingga 18 Oktober.

Jangan ketinggalan untuk memenangi hadiah mingguan istimewa! Hadiah pun bukan biasa-biasa tau, Hijab Ring terbaru keluaran kami bernilai RM52.00.

Belum ada nama pun Hijab Ring ni, anda yang dapat dahulu nanti.

Seronok, kan?

Tunggu apa lagi, mari kongsikan gambar kerongsang istimewa anda.
.
.
Oh, semua peserta ada peluang untuk menang hadiah utama ya. Teruskan ajak kawan-kawan like gambar anda, dan masuk contest dengan gambar paling kreatif.
.
#swarovski

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s