Uncategorized

Cari Set Hadiah Untuk Wanita?

Pening kepala fikir nak beri apa untuk yang tersayang? Yang lelaki, tak tahu nak pilih barang apa sebagai hadiah? Menantu pula, habis idea nak bagi hadiah kepada mak mertua?

Biasanya, ini hadiah yang dibeli untuk wanita :

Bunga – Ya, wanita dan bunga sangat sukar dipisahkan. Namun, nak jaga bunga kena rajin dan kita pun tahu bunga yang sudah dipetik mudah layu dan tak tahan lama.

Kereta – Wow, ini untuk yang berpoket tebal dan dalam bank ada duit berkoyan-koyan.

Beg tangan – Satu lagi perkara sinonim dengan perempuan. Pastikan mereka suka design beg tu, atau lebih senang, suruh sahaja pilih sendiri.

Coklat – Sedap! Nak pula kalau hadiahnya Belgian Chocolate. Fuh, puas hati!

Kerongsang – Eh, ini pun boleh buat hadiah? Mestilah boleh. Nak kerongsang lawa dan tahan lama, boleh dapatkan Kerongsang Sulam Tangan daripada Storyah Resources. Istimewa, semuanya guna kristal Swarovski.
.

Alang-alang dah sebut, mari kita bercakap panjang lagi pasal set hadiah kerongsang Storyah ni. Apa yang istimewanya?

1. Swarovski – Sekali lagi, setiap kerongsang disulam menggunakan kristal Swarovski. Kristal ini didatangkan khas dari Austria dan terkenal dengan potongannya yang bagai berlian. Cantik, kilauannya memukau dan mempesona.

2. Sulam tangan – Ya, setiap butir kristal disulam menggunakan tali tangsi. Tiada gam digunakan dalam proses penghasilan setiap kerongsang.

3. Tahan lama – Sudah diikat kuat dan kemas, kristal tidak mudah terjatuh. Tiada lagi situasi kerongsang rompong, maka senyuman kesayangan anda akan lebih berseri-seri!

4. Pelengkap gaya – Ya, Storyah Pelengkap Gaya Anda. Kerongsang adalah salah satu aksesori yang berperanan menambah karisma penampilan.

Bukan anda sahaja, ramai yang suka memilih produk Storyah untuk dijadikan hadiah. Maklumlah, ada banyak acara nak disambut. Boleh jadi Hadiah Harijadi, Hari Guru, Hari Raya, hadiah untuk persaraan, perkahwinan, mahu pun hadiah kasih sayang sebagai tanda ingatan.

Di sini, kami paparkan beberapa sampel untuk rujukan anda.

Jadi, tak perlu susah hati lagi, terus sahaja hubungi Pengurus Jualan kami di talian 011-15673645 (Whatsapp) atau boleh berhubung juga dengan mana-mana ejen sah (SYAD) kami untuk info lanjut.
.
.
#jomtempah #kerongsangcantik #storyahlover #kerongsangmelatikota #kerongsangixora
#adorablyaffordable #kerongsangsulamswarovski #kerongsangsulam #tempahanpelanggan #gift #hadiah #awesomecustomer #kerongsangstoryah #Swarovski #broochstoryah #kerongsangswarovski #broochsulam #hanyadistoryah #pelengkapgayaanda

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s