Uncategorized

PIN BUTTON – ISTIMEWA UNTUK PARA IBU

Pin button ni sesuai tak buat pakai sambil dukung anak?”

Ya, sesuai sangat. Sebab permukaannya tak tajam dan tidak berbucu. Jadi selamat untuk pipi gebu baby.

Cantik kan Pin Button by #storyah ni. Nampak gojes terus, dari jauh dah nampak kilauannya.

#TIPS jaga kerongsang 💌 Kalau nak kilat ni maintain, boleh bersihkan guna kain lembut atau tisu. Lagi baik, guna kain mikrofiber.

Kalau nak tahu, Pin Button ni,
🎁 Mesra baby
“Suka Pin Button sebab simple tapi elegan. Paling best sebab selamat untuk mak-mak yang dukung anak, Pin Button mesra pipi halus gebu baby.” – Zulaikha, Muar.

🎁 Boleh share dengan suami
“Pin Button yang paling best antara yang best, boleh share dengan my beloved hubby, dia pakai ngan shirt batik dia. Dah lama cari yang simple yet so gorgeous and at last found it.” – Elina Zainal, Kuala Lumpur.

Best kan? Anda nak fefeeling best macam mereka juga? Hubungi

http://www.wasap.my/+6011-15673645 sekarang.
http://www.wasap.my/+6011-15673645 sekarang.
http://www.wasap.my/+6011-15673645 sekarang.

#storyah
#pelengkapgayaanda
#hanyadistoryah

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s